|

|
Rottweiler, Rottweilerom, dla Rottweilerów - ADOPCJE, POMOC, PASJA!
Pomorska Fundacja Rottka z siedzibą w Sopocie - Forum Adopcyjne
|
Przesunięty przez: madzik! 8 Październik 2011, 23:48 |
Zozalka Bastemaro (Belusia) |
| Autor |
Wiadomość |
magda1724

Wiek: 30 Dołączyła: 21 Mar 2011 Posty: 2185 Skąd: Wałbrzych

|
|
|
|
 |
magda1724

|
|
|
|
 |
magda1724

|
|
|
|
 |
Kheops

|
Wysłany: 22 Styczeń 2012, 23:44
|
|
|
Sliczne fotki, wspaniałe psiaki, no i jak widać cudowny kochający domek |
_________________ Kopnięty pies nie wyje tak, jak jego serce
 |
|
|
|
 |
Asia Mattik

|
Wysłany: 22 Styczeń 2012, 23:48
|
|
|
Ech, jakość fotek kiepska bo robiona telefonem,no i oczka Belli już takie bliznowate zostaną przez co wygląda starzej niż w rzeczywistości jest Rolf,mój drugi rottek jest starszy o rok a wyglada młodziej Magda ,dzięki za wstawienie zdjęć. |
_________________ Potrzeba nas wszystkich,aby uratować jednego psa
 |
|
|
|
 |
madzik!
|
Wysłany: 22 Styczeń 2012, 23:57
|
|
|
Asia pamietam jak Belusi oczka wygladaly, kiedy do Ciebie trafila. Różnica jest nie do opisania. |
_________________ ...Miejcie odwagę!... Nie tę jednodniową,
Co w rozpaczliwym przedsięwzięciu pryska,
Lecz tę, co wiecznie z podniesioną głową
Nie da się zepchnąć ze swego stanowiska...
Adam Asnyk |
|
|
|
 |
gabi2
GABI GSM 506 657 995

|
Wysłany: 23 Styczeń 2012, 00:19
|
|
|
Asia Mattik,
włożyłaś masę pracy w obecny wygląd Belusi Cudnie wygląda !!!! |
_________________ GABI, DORAN i SCHILA
Elzuniu zawsze pozostaniesz w naszych sercach.
: Ofiarną i wytrwałą walką z okrucieństwem wobec zwierząt ,uważam za walkę o godność, kulturę
i wyższą cywilizację : Maria DĄBROWSKA |
|
|
|
 |
matesska
matesska
|
Wysłany: 23 Styczeń 2012, 10:17
|
|
|
cudne masz psiska, a to w lozku wymiata. |
|
|
|
 |
tequilla26

|
Wysłany: 23 Styczeń 2012, 14:03
|
|
|
Cudne, cudne. Od Bellusi niedawno dostałam buziaki Fajna z niej suczka. Rolf też jest bardzo pozytywnie nastawiony. Tworzą zgraną parkę. |
|
|
|
 |
akacha

|
Wysłany: 28 Styczeń 2012, 15:33
|
|
|
zgadza się, ta gromadka świetnie się uzupełnia, Belusia wyglada świetnie |
_________________ akacha
Jeśli bliska jest Ci działalność Pomorskiej Fundacji Rottka, wyślij SMS o treści: AT ROTTKA 1 na numer 73068. Koszt wysłania SMS wynosi 3,69 zł brutto. W odpowiedzi otrzymasz SMS z możliwością ściągnięcia psiego zdjęcia z logo Fundacji.
 |
|
|
|
 |
magdzior83

Wiek: 29 Dołączyła: 08 Lis 2011 Posty: 663 Skąd: Wałbrzych
|
Wysłany: 28 Styczeń 2012, 18:14
|
|
|
Super psiska, a wyrko hehe boskie |
_________________ Bunny Wailer of Bule z Buzy
 |
|
|
|
 |
Asia Mattik

|
Wysłany: 28 Styczeń 2012, 18:30
|
|
|
No nie, to materace dla gości na którym sypia czasem mój mąż, wyrko jest normalne takie 2mx2m , tak,żeby Rolf nad ranem mógł jeszcze walnąć się w środeczku. Bella nie wchodzi do łóżka ani na tapczany i niech tak pozostanie. Z Bellą niestety jest problem bo rzuca się na inne psy i nie ma przez to z kim się bawić,bo jak tylko inni psiarze nas widzą, to uciekają w przeciwną stronę.Nie była taka kiedyś |
 |
|
|
|
 |
Darude1
*** Niezależny ***

|
Wysłany: 28 Styczeń 2012, 18:33
|
|
|
| Asia Mattik napisał/a: | No nie, to materace dla gości na którym sypia czasem mój mąż, wyrko jest normalne takie 2mx2m , tak,żeby Rolf nad ranem mógł jeszcze walnąć się w środeczku. Bella nie wchodzi do łóżka ani na tapczany i niech tak pozostanie. Z Bellą niestety jest problem bo rzuca się na inne psy i nie ma przez to z kim się bawić,bo jak tylko inni psiarze nas widzą, to uciekają w przeciwną stronę.Nie była taka kiedyś |
Asia tak to bywa czasem, nasza ma swoje koleżanki i kolegów które akceptuje ale i ma których nie lubi
Ale ta fotka pod kolderką roteczka - bezcenne - skąd ja to znam |
_________________ Sometimes the road to redemption isn't the peaceful one.
 |
|
|
|
 |
Asia Mattik

|
Wysłany: 28 Styczeń 2012, 18:42
|
|
|
No właśnie moim zdaniem rzuca się , bo Wojtek boi się jej spuścić ze smyczy jesli jest w okolicy jakis pies,z drugiej strony ja raz ją spuściłam i biegała pieknie z jednym mlodym kundelkiem i z Rolfem,ale jak w pewnym momencie dopadła kundelka to go osaczyła i musiałam ją z niego ściągnąć od tej pory Pan jak nas widzi to zawraca jak i inni Szkoda, bo Rolf się cudownie bawi z wszystkimi psami.
Może to przez to,że z Pati sie tak pogryzły.Teraz Bella na spacerze łazi za Pati napięta jak struna i szuka zaczepki,Pati na szczęście nie zwraca na to uwagi,albo przynajmiej udaje Obie oczywiście zawsze w kagańcach . |
 |
|
|
|
 |
tequilla26

|
Wysłany: 28 Styczeń 2012, 22:00
|
|
|
Asiu, moja Doda też nie toleruje obcych psów, no poza labradorem-niedołęgą sąsiada. Z Ariską bawi się świetnie, a obce psy traktuje jak zdobycz. Przez postawę ludzi ciężko socjalizować rottki, gdyż mało kto pozwala swoim psom się z nimi bawić. Ciągle nad tym ubolewam i dlatego idealnym wyjściem dla nas są zajęcia w psiej szkole. Arisa jest już zupełnie inaczej socjalizowana. Od zawsze bawiła się z pobratymcami różnej maści, wielkości i w różnym wieku. Ciągle jeździmy na zajęcia z różnymi grupami, by spotykała nowe psiaki. Procentuje to jej miłością do istot na 2 i 4 łapach |
_________________ Doda, Arisa Catani |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| | Strona wygenerowana w 0,16 sekundy. Zapytań do SQL: 16 |
|
|