|

|
Rottweiler, Rottweilerom, dla Rottweilerów - ADOPCJE, POMOC, PASJA!
Pomorska Fundacja Rottka z siedzibą w Sopocie - Forum Adopcyjne
|
|
Powtórka z rozrywki... Zatuczona Berta II |
| Autor |
Wiadomość |
Koperek
|
Wysłany: 7 Październik 2009, 07:32 Powtórka z rozrywki... Zatuczona Berta II
|
|
|
Przejadę się do schronu w ten weekend NA PEWNO i ją wyciągnę, przyjrzę się, pooglądam z każdej strony, posprawdzam i zdam relację, a póki co muszą wystarczyć info z dogo
Rottka- starsza...boli ją noga, ledwo łazi, strasznie bolałao ja ucho jak byłam wtedy w schronie, ciągle trzepała główką i ma straszną nadwage....i jest wymarzoną kondydatką do uśpienia....
Ma jakieś guzy niewiadomego pochodzenia, zaniedbane uszy (widać, jak trzepie na fotach), kulawą nogę i ciekawe co jeszcze <boisie>
 |
|
|
|
 |
gabi2
GABI GSM 506 657 995

|
Wysłany: 7 Październik 2009, 09:48
|
|
|
| Masakra <boisie> Ciekawe czy właściciel sam ja przyprowadził , czy sie gdzieś błakała ? choć na błakajaca się to ona raczej mi nie wygląda , chyba że krutko. ;> |
_________________ GABI, DORAN i SCHILA
Elzuniu zawsze pozostaniesz w naszych sercach.
: Ofiarną i wytrwałą walką z okrucieństwem wobec zwierząt ,uważam za walkę o godność, kulturę
i wyższą cywilizację : Maria DĄBROWSKA |
|
|
|
 |
Koperek
|
Wysłany: 4 Listopad 2009, 12:53
|
|
|
| Coś tam dziołchy z dogo kombinują, ale jeszcze nic konkretnego nie wiem. Wczoraj lub dzisiaj miała mieć operowany ten guz pod brzuszkiem- także nie doszły do mnie wieści, co i jak. Cza czekać.... ;> |
|
|
|
 |
Koperek
|
Wysłany: 4 Listopad 2009, 21:02
|
|
|
Kopiuję z dogo- info od iwy77
Rotteczka jest już po zabiegu , czuje się dobrze.
Jest bezpieczna w DT i dochodzi do siebie. Rozpoczynamy także odchudzanie kruszynki |
|
|
|
 |
goskamis
goskamis

Wiek: 34 Dołączyła: 04 Lip 2008 Posty: 2005 Skąd: Kraków (wieś Rybna)
|
Wysłany: 5 Listopad 2009, 10:16
|
|
|
| Koperek napisał/a: | | Jest bezpieczna w DT i dochodzi do siebie. Rozpoczynamy także odchudzanie kruszynki | :* :* |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| | Strona wygenerowana w 0,14 sekundy. Zapytań do SQL: 16 |
|
|