|

|
Rottweiler, Rottweilerom, dla Rottweilerów - ADOPCJE, POMOC, PASJA!
Pomorska Fundacja Rottka z siedzibą w Sopocie - Forum Adopcyjne
|
Przesunięty przez: madzik! 20 Styczeń 2012, 17:30 |
Z tematu Seja |
| Autor |
Wiadomość |
lejdija
|
Wysłany: 31 Marzec 2009, 10:32
|
|
|
przeglądałam na stronie rottka.pl psy do adopcji, rzuciło mi się w oczy w opisie Seja: huk napisane przez ch...i strzał przez szcz... mozecie to zmienić? nie specjalnie to wygląda a i komentarze juz są...
wiem, wiem, ze kupiujecie, co ktos napisał.. noo ale... |
|
 |
KasiaP [Usunięty]
|
Wysłany: 31 Marzec 2009, 10:44
|
|
|
| mogłaś na gg napisać, albo zadzwonić, po co "zaśmiecać wątek?" |
|
|
|
 |
Marcysia
www.rottka.pl

|
Wysłany: 31 Marzec 2009, 10:46
|
|
|
ok dzięki już zmienione |
_________________ Marta, Prima i Bryś
www.rottka.pl martaw@rottka.pl
Pomóż bezdomnym, porzuconym, potrzebującym oraz chorym rottweilerom! Wyślij SMS-a na numer 73880 o treści wa rottka 01. Otrzymasz link z możliwością ściągnięcia logo Pomorskiej Fundacji Rottka. Koszt sms'a 3 PLN + VAT (3,66 PLN).
 |
|
|
|
 |
lejdija
|
Wysłany: 31 Marzec 2009, 10:46
|
|
|
mozesz do kosza przenieść
siooo |
|
 |
akacha

|
Wysłany: 31 Marzec 2009, 23:35
|
|
|
| lejdija napisał/a: | przeglądałam na stronie rottka.pl psy do adopcji, rzuciło mi się w oczy w opisie Seja: huk napisane przez ch...i strzał przez szcz... mozecie to zmienić? nie specjalnie to wygląda a i komentarze juz są...
wiem, wiem, ze kupiujecie, co ktos napisał.. noo ale... |
absolutnie nie do kosza, bo taki lub podobny watek chciałam załoazyc. prosze to przenieśc do działu ... wolontariusze |
_________________ akacha
Jeśli bliska jest Ci działalność Pomorskiej Fundacji Rottka, wyślij SMS o treści: AT ROTTKA 1 na numer 73068. Koszt wysłania SMS wynosi 3,69 zł brutto. W odpowiedzi otrzymasz SMS z możliwością ściągnięcia psiego zdjęcia z logo Fundacji.
 |
|
|
|
 |
Jędza [Usunięty]
|
Wysłany: 1 Kwiecień 2009, 10:46
|
|
|
| Poprawiłam też "alkocholu" i generalnie cały opis, proszę zerknąć czy jeszcze cos nam tam nie wisi |
|
|
|
 |
akacha

|
Wysłany: 1 Kwiecień 2009, 11:39
|
|
|
| a swoją droga zobaczcie, ze na pewne rzeczy liudzie zwracaja uwage, na inne już mniej ;> |
_________________ akacha
Jeśli bliska jest Ci działalność Pomorskiej Fundacji Rottka, wyślij SMS o treści: AT ROTTKA 1 na numer 73068. Koszt wysłania SMS wynosi 3,69 zł brutto. W odpowiedzi otrzymasz SMS z możliwością ściągnięcia psiego zdjęcia z logo Fundacji.
 |
|
|
|
 |
KasiaP [Usunięty]
|
Wysłany: 1 Kwiecień 2009, 13:10
|
|
|
| a po co taki wątek? |
|
|
|
 |
TosaDe [Usunięty]
|
Wysłany: 1 Kwiecień 2009, 13:23
|
|
|
| KasiaP napisał/a: | | a po co taki wątek? | a niech sobie mają, żałujesz im? ;> |
|
|
|
 |
akacha

|
Wysłany: 1 Kwiecień 2009, 13:43
|
|
|
| Cytat: | a po co taki wątek?
_________________ |
a p[o to, z e wopisach psów poczytac mozna bzdety takie ze az przykro patrzec! |
_________________ akacha
 |
|
|
|
 |
KasiaP [Usunięty]
|
Wysłany: 1 Kwiecień 2009, 16:08
|
|
|
no to niech mają |
|
|
|
 |
gabi2
GABI GSM 506 657 995

|
Wysłany: 1 Kwiecień 2009, 21:35
|
|
|
Jestem za to będzie lepsze niż rottelek <umarlzesmie> |
_________________ GABI, DORAN i SCHILA
Elzuniu zawsze pozostaniesz w naszych sercach.
: Ofiarną i wytrwałą walką z okrucieństwem wobec zwierząt ,uważam za walkę o godność, kulturę
i wyższą cywilizację : Maria DĄBROWSKA |
|
|
|
 |
lejdija
|
Wysłany: 3 Kwiecień 2009, 15:13
|
|
|
| KasiaP napisał/a: | no to niech mają |
to mamy
kolejne:
znajoma zadała mi pytanie i yyyyyyyyyyyyyy zrobilam..
przeglądała stronę rottki i wyhaczyła, że borys jest dwa razy na stronie, no i zapytała mnie dlaczego??? stąd moje yyyyy
faktycznie jest dwa razy ( na 4 i 5 stronie).. obcych moze zastanawiac, ze moze chca na psie dwa razy zarobic,ze moze dwie rózne adopcje wirtualne, to 2x wiecej dochodu z biednego schorowanego psa etc...
( to sugestie mojej znajomej - tak jej sie to skojarzyło..) |
|
 |
kwapa
|
Wysłany: 3 Kwiecień 2009, 15:18
|
|
|
| lejdija, nie wiem dlaczego Borys jest dwa razy na stronie ale jak się znajoma zapyta to możesz jej śmiało powiedzieć, że jesli się da to my chętnie na niego i 10 razy zarobimy adopcja wirtualną... Ludziom się cholera wydaje, że z adopcji wirtualnej to mało, że my psy karmimy i leczymy to jeszcze zarabiamy <zly> jak ktoś deklaruje 50 PLN miesięcznie to też jest adopcja wirtualna a miesięcznie wystarczy na... 1/2 worka karmy... Więc jak dla mnie nie musisz mówić yyy tylko całą prawdę... Sorry, ale jak słyszę hasło jak to my chcemy zarobić to mi się nóż w kieszeni otwiera... |
|
|
|
 |
lejdija
|
Wysłany: 3 Kwiecień 2009, 15:28
|
|
|
no mnie też sie otwiera, też
a strona jest tak skonstruowana,ze w danym wątku psa moze być wpisanych kilka osób, które chcą wirtualnie adoptować ? ( bo moze niemoznośc wpisywania kilku adoptujących = dwa wątki psa)
no i juz uświadomilam laskę,ze przecież WŁASNIE chętnych do adopcji wirutalnej moze być i 100 (zeby tylko tylu chciało), ze to pies z długą i pogmatwaną historią, ze często zmienia miejsca zamieszkania, zapropnonowalam prześledzenie całego jego wątku .. itd.. itd.. w pierwszej chwili po prostu nie wiedzialam, co jej rzec, |
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| | Strona wygenerowana w 0,17 sekundy. Zapytań do SQL: 15 |
|
|