|

|
Rottweiler, Rottweilerom, dla Rottweilerów - ADOPCJE, POMOC, PASJA!
Pomorska Fundacja Rottka z siedzibą w Sopocie - Forum Adopcyjne
|
|
Dwa duże mieszańce 3 letnie do oddania ok. Warszawy |
| Autor |
Wiadomość |
akacha

|
Wysłany: 12 Październik 2008, 18:23 Dwa duże mieszańce 3 letnie do oddania ok. Warszawy
|
|
|
W Ośrodku dla Bezdomnych Monaru w Grzędach znajdują się trzy psy, z czego dwa przeznaczone do oddania. Jedna starsza suczka labkowata zostaje. Rozmawiałam yz dyrektorem ośrodka, ktory prosił mnie, zeby mimo iż to nie są rottki pomóc znaleźć im dom, bo psiaki potrafia podszczypywać mieszkańcow, ktorych rotacja jest tam bardzo duża i ktorzy zwyczajnie się ich boją. W wiekszości mieszkają tam ludzie starsi lub z widocznym inwalidztwem. Padła nawet propozycja uśpienia, ale to młode psy, świetne do pilnowania i nie zdecydowano się na to.
Psy prawdopodobnie z tego co udało mi się ustalić są mieszańcami z owczarkiem kaukazkim, matka może być ta sunia labkowata. Nie były za wiele wychowywane... Czy ktoś moze pomóc w tej sprawie?
Zdjecia sa kiepskie, ale mam tylko takie i innych raczej nie będzie.
 |
_________________ akacha
Jeśli bliska jest Ci działalność Pomorskiej Fundacji Rottka, wyślij SMS o treści: AT ROTTKA 1 na numer 73068. Koszt wysłania SMS wynosi 3,69 zł brutto. W odpowiedzi otrzymasz SMS z możliwością ściągnięcia psiego zdjęcia z logo Fundacji.
 |
|
|
|
 |
akacha

|
Wysłany: 21 Październik 2008, 20:14
|
|
|
wiem ze nie rottki, ale ... moze ktoś kto śmiga po dogomanii przeklei? to młode psy, nie moga tam zostać |
_________________ akacha
Jeśli bliska jest Ci działalność Pomorskiej Fundacji Rottka, wyślij SMS o treści: AT ROTTKA 1 na numer 73068. Koszt wysłania SMS wynosi 3,69 zł brutto. W odpowiedzi otrzymasz SMS z możliwością ściągnięcia psiego zdjęcia z logo Fundacji.
 |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| | Strona wygenerowana w 0,09 sekundy. Zapytań do SQL: 15 |
|
|