www.rottka.pl

Rottweiler, Rottweilerom, dla Rottweilerów - ADOPCJE, POMOC, PASJA! Strona Główna Rottweiler, Rottweilerom, dla Rottweilerów - ADOPCJE, POMOC, PASJA!
Pomorska Fundacja Rottka z siedzibą w Sopocie - Forum Adopcyjne

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: allegro, grosze, kojec, na, za

KOJEC ZA GROSZE / NA ALLEGRO /
Autor Wiadomość
RODA 

Wysłany: 18 Sierpień 2008, 22:27   KOJEC ZA GROSZE / NA ALLEGRO /

[b:3qys390z]Wszystkich mądrych , którzy wiedzą jak to zjeść , proszę o przeczytanie tego ogłoszenia na allegro

http://www.allegro.pl/ite...ec_dla_psa.html[/b:3qys390z]

cena w zakupie na już wynosi 1 zł
myślę , że jest to dobra okazja dla Fundacji
nie stać na nowe kojce , to może to w jakiś sposób wykorzystać
jeśli nie jako cały kojec to segmenty jako część np. kojca w połowie drewnianego
ogłoszenie świeże , trzeba coś szybko wykombinować

akacha 

Wysłany: 18 Sierpień 2008, 23:08   Re: KOJEC ZA GROSZE / NA ALLEGRO /

Roda dzieki, prosze tych, co się znają o opinię, czy da się coś z tym zrobic i wykorzystać dla nas - wówczas zalicytujemy.

Jeśli bliska jest Ci działalność Pomorskiej Fundacji Rottka, wyślij SMS o treści: AT ROTTKA 1 na numer 73068. Koszt wysłania SMS wynosi 3,69 zł brutto. W odpowiedzi otrzymasz SMS z możliwością ściągnięcia psiego zdjęcia z logo Fundacji.

świder 

Wysłany: 19 Sierpień 2008, 07:46   Re: KOJEC ZA GROSZE / NA ALLEGRO /

Wydaje się tanio i oki ale za 1 zł. ;> a jak wyjdzie 500 zeta :lol:

Zależy jaka będzie cena po licytacji. Odnośnie materiału z jakiego jest to zrobione to nie sądzę aby to była stal nierdzewna a raczej typowe przęsła jakich pełno u człowieków na działkach. (bardzo mi przypomina pewien rodzaj przęseł)
Druga sprawa wymiar 2,5x2,5x130 to nic specjalnego - Żeby to zmontować to i tak trzeba zalać narożne słupki.
Więc według mnie zamiast jechać i odebrać towar po licytacji za "x" złotych lepiej pojechać do najbliższej Castoramy , Obi , lub innego centrum i kupić panele ogrodzeniowe ocynkowane.
No chyba że kojec miałby powstać blisko sprzedającego więc wtedy transport będzie taniutki.

akacha 

Wysłany: 19 Sierpień 2008, 07:56   Re: KOJEC ZA GROSZE / NA ALLEGRO /

ok świder, dzieki, bo kupic, zeby kupić i nie mieć z tym co zrobic to nic trudnego...

Jeśli bliska jest Ci działalność Pomorskiej Fundacji Rottka, wyślij SMS o treści: AT ROTTKA 1 na numer 73068. Koszt wysłania SMS wynosi 3,69 zł brutto. W odpowiedzi otrzymasz SMS z możliwością ściągnięcia psiego zdjęcia z logo Fundacji.

świder 

Wysłany: 19 Sierpień 2008, 08:04   Re: KOJEC ZA GROSZE / NA ALLEGRO /

Najważniejszy jest transport i kasa na paliwo + czas na przewiezienie - to jest przeszkoda.

Za kilka dni wraca kolega z urlopu to może podobne przęsła u niego dostaniemy - ma złomowisko w częstochowie (małe ale ludzie złom wożą) Jak wróci to zadziałam.

RODA 

Wysłany: 20 Sierpień 2008, 08:53   Re: KOJEC ZA GROSZE / NA ALLEGRO /

oprócz stawania do licytacji , można kupić w opcji KUP TERAZ i wtedy masz na pewno za 1 zł
nieraz tak kupowałam i jakoś cena się nie zmieniła od tej jaka była w tej opcji
dzięki temu mam kilka nowych / z fakturą / części w moim samochodzie i nie tylko

świder 

Wysłany: 20 Sierpień 2008, 13:50   Re: KOJEC ZA GROSZE / NA ALLEGRO /

[b:1t5fkehs]RODA[/b:1t5fkehs] ja rozumiem że tak można ( ja nie kupuję na allegro :P ) ale kto to przywiezie??? Ja w Lublinie mogę załatwić przęsła ogrodzeniowe ( może 4 może więcej ,nie wiem bo dawno nie byłem ) za małe pieniądze albo i za darmo - ale kto to przewiezie ???
Jest kłopot z przewiezieniem rotków a co dopiero z przesłami :(

RODA 

Wysłany: 20 Sierpień 2008, 15:33   Re: KOJEC ZA GROSZE / NA ALLEGRO /

[quote:22imfvmt]RODA ja rozumiem że tak można ( ja nie kupuję na allegro :P ) [/quote:22imfvmt]

ja akurat kupuję ; zakup na allegro uratował moja kieszeń , mechanik za naprawę mojej NIVY wraz z częściami chciał najmniej 700 zł
kupiłam oryginały na allegro , z przesyłką , fakturą , wymianą u innego mechanika kosztowało mnie jedynie 350 zł
jak sie zapytałam mechanika skąd te 700 zł wynalazł , to się tłumaczył , że części nie ma

Odpowiedz do tematu