www.rottka.pl

Rottweiler, Rottweilerom, dla Rottweilerów - ADOPCJE, POMOC, PASJA! Strona Główna Rottweiler, Rottweilerom, dla Rottweilerów - ADOPCJE, POMOC, PASJA!
Pomorska Fundacja Rottka z siedzibą w Sopocie - Forum Adopcyjne

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: katowicach, policji, swieto

Święto Policji w Katowicach
Autor Wiadomość
kwapa 

Wysłany: 18 Czerwiec 2009, 10:41   Święto Policji w Katowicach

Śląska Policja tak nas kocha, że zostaliśmy zaproszeni na ich święto!!!!!!!!!
I tu pojawia się problem :(
Święto odbywa się 25 lipca na jednej z głównych ulic Katowic a w tym samym czasie na Mazurach my mamy obsługę innej imprezy ;)
Zwracam się z prośbą do osób z naszych okolic o POMOC!!! Możemy tam postawić stoisko oraz będziemy się prezentować na scenie głównej... Jeśli ktoś byłby chętny podjęcia się organizacji to byłoby zajecudownie gdyż Policja na Śląsku bardzo nam pomaga i wspólnie będziemy realizować Kampanię Na Rzecz Świadomego Posiadania Psa i Bezpieczeństwa więc dobrze by było ich nie zawieść...
Kto chętny??? Oczywiście wszystko (namiot, stoisko etc.) zapewniamy w oddziale w Sosnowcu :D

lejdija 

Wysłany: 23 Czerwiec 2009, 10:01   

no! ja bardzo chętnie się pisze, ale kurde ciągle nie moge sie okreslić na 100%
tydzien wcześniej mamy wyjazdowy chrzest w rodzince, na który moj brat musi przyjechac z norwegii i potem tam wrócić albo nie wrócic.. i wszystko zalezy, jak mu szef poustawia terminy, ile da dni wolnych, jak zaklepie samoloty etc.. jeśli jego ewentualny powrót nie wypadnie w ten 25-26 weekend, to ja się piszę na imprezkę!!
jest też opcja,ze braciszek juz nie bedzie wracac do norway, i wtedy to oboje się wstawimy i mozemy show robic.. i myśle, ze dopiero kolo 10. lipca bedziemy cos wiedziec..

a inne ludki? wszyscy wybywają na wakacje??? bo sama to sie bede wstydzić <skromny>

lejdija 

Wysłany: 7 Lipiec 2009, 12:11   

no na dzień obecny na 95% bede czasowa w ten weekend, wiec mozemy szaleć! ale kto ze mną????
moja kumpela, ktora bedzie u mnie bawic w tym czasie, zaofiarowala się, ze też pomoże, jakby cóś...

kwapa 

Wysłany: 7 Lipiec 2009, 12:35   

Niestety :( Policjanty już wszystko zaplanowały i najnormalniej w świecie już się nie zmieścimy :(

Odpowiedz do tematu